MINTABOLTUNK újra rendes nyitvatartással vár, 2020.05.25-től

Rendkívüli nyitvatartás

Rendkívüli nyitvatartás

QUALIPACK mintaboltot 2020. március 23-tól,  tekintettel a COVID-19 járvány miatt kialakult helyzetre, valamint a kormány által Magyarország teljes területére meghirdetett, visszavonásig érvényes veszélyhelyzetre a  mintaboltot átmenetileg zárva tartjuk.

Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink! 

Munkatársaink otthoni munkavégzésben ajánlatkérésükre válaszolnak, megrendeléseiket fogadják a www.diszdoboz.co.hu oldalon keresztül, vagy a rendeles@comptech-kft.hu e-mail címen, hiszen közvetlen és közvetett környezetünk egészségének megóvása kiemelt fontosságú ezekben a napokban. A járvány terjedésének megakadályozása, a fertőzés megfékezése, lassítása mindannyiunk személyes és közösségi érdeke is. 

A megrendelt árut postázzuk vagy előre egyeztetett időpontban legalább nettó 15000 Ft feletti rendelés esetén, a mintaboltban (1089 Bp. Bláthy O.- u 4-8 I.113) vagy az 1221 Budapest Jobbágy u 5. sz. alatti irodánkban átvehetik.

Szeretném hangsúlyozni, hogy a munkavégzés fizikai távollétünk során is zavartalan, feladatainkat változatlan munkarendben ellátjuk, e-mailben és telefonon folyamatosan elérhetőek vagyunk.

Ugyanakkor kérjük Önöket, hogy az eddig postai úton számunkra megküldött, továbbított küldeményeiket, a veszélyhelyzet fennállása alatt a lehetőségeikhez mérten digitalizálva, szkennelve küldjék meg.

Kollegáink személyes biztonsága érdekében törekszünk a lehető legkisebb mértékű személyes kontaktusra, mint például a postai küldemények személyes átvétele, ennek megfelelően, a postai úton érkező küldemények feldolgozása és megválaszolása, az eddig megszokotthoz képest lassabban történik.

Telefonon elérhetők vagyunk az alábbi számon munkaidőben:

Aczélos Mónika: +36202463938  E-mail: diszdoboz@gmail.com 

Fülesi Edit: +36203343866  E-mail: edit@comptech-kft.hu vagy edit@multical.hu

Macskássyné Sólyom Ágnes +36209691381  E-mail: agi@comptech-kft.hu

 

Üdvözlettel:

Macskássyné Sólyom Ágnes

COMPTECH Kft - Qualipack mintabolt

H-1221 Budapest, Jobbágy u. 5.

T: 06-20-9691-381

agi@comptech-kft.hu

www.diszdoboz.co.hu

 

 

 

További hírek