SimplePay „Egy körrel a kor előtt” promóció

SimplePay „Egy körrel a kor előtt” promóció

Te is abba a táborba tartozol, aki hagyott már félbe online fizetést, csak mert nem voltak kéznél bankkártyaadataid, vagy nem akartad mások előtt begépelni azokat? Szeretnéd gyorsan, egyszerű felületen letudni a netes fizetést?

Akkor ideje, hogy kedvenc webshopjaidban egyszerűen és biztonságosan fizethess ezentúl! Mentsd el kártyaadataidat a Simple-fiókodba, 

így rövidítheted a tranzakciók idejét, pár kényelmes kattintással lezárhatod a vásárlást, és eközben adataid biztonságáért sem kell aggódnod.

Sőt! Tudtad, hogy a 2021.január 1-től bevezetett ún. erős ügyfél-hitelesítés (SCA) kapcsán sem kell minden esetben az azonosítást elvégezned, ha a fizetési folyamat során Simple-fiókban mentett bankkártyát használsz? A bankkártyás fizetéseidhez ezentúl kötelezően tartozik egy másodlagos ellenőrzés is, pl. a bankodtól sms-ben kapott kód vagy banki alkalmazásban történő azonosítás. A Simple-fiókkal történő fizetéseknél viszont nem a kártyakibocsátó bankod, hanem a Simple rendszere végzi az azonosítást - az esetek többségében így neked nem kell további lépéseket tenned a fizetés befejezéséhez.
Használd ki, hogy több ezer hazai webshopban és szolgáltató partnerünknél fizethetsz kényelmesen!

Mentett kártyás vásárlásoddal most nyerhetsz is: ha szerencsés vagy, jövőre egy Xbox Series S konzollal játszhatsz, vagy költheted az 500.000 forintot a nyereménykártyáról. 

További hírek