2018. decemberben már nem garantált a 24 órás szállítási határidő!

Zölden a csomagolásban is!

Zölden a csomagolásban is!

Cégünk a Comptech Kft. fontos feladatának tekinti a környezettudatosságot, termékein között megtalálhatóak a 100%-ban BIOPLASTIC alapanyagból készült lebomló műanyag díszdobozok.

ZÖLDEN A CSOMAGOLÁSBAN

A növekvő környezettudatosság és a társadalmi felelősségvállalás egyre több cég életében jelentős szerepet játszik.  

Az általunk hosszú évek óta képviselt német dobozokat gyártó és forgalmazó Leser GmbH is ennek a szemléletnek a figyelembevételével készíti termékeit.

A cég elsőnek vezette be „bio műanyagból” (lebomló műanyagból) készült dobozait a csomagolóipar területén.

A dobozok növényi alapú műanyagból készülnek, melyek elhasználódás után lebomlanak és tápanyagul szolgálják a növényeket, így létrehozva egy körforgást.

„Nagy kihívás volt, olyan termékcsaládot létrehozni, melyben sikerül egyesíteni ezt a természetbarát szemléletet és a dobozok funkciójától elvárt követelményeket, határozottan állíthatjuk, hogy sikerült és környezet tudatos termékcsaládok jöttek létre, mint a EARTH, Jubilee, LezardPicot vagy a Flower.” - keresd termékeink között!

Cégünk a Comptech Kft. fontos feladatának tekinti a környezett-tudatosságot, ezért is vezette be az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert követően az MSZ EN ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszert. 

 A mi termékpalettánkban is helyett kaptak ezek a termékek, hiszen számunkra is fontos ezen dobozok üzenete. A vidám színes kiviteltől, az elegáns vonalig található doboz kínálatunkban.

Óvja Ön is környezetét válaszon környezetbarát terméket!

További hírek