Megrendelésednél kérd E-számlánkat! használjunk kevesebb papírt.

Elállási jog

Jogszabályi háttér: 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet (a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelv szerint)

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vevőink mindenkor, teljes mértékben elégedettek legyenek a cégünk által forgalmazott valamennyi árucikkel és szolgáltatásainkkal.

Az elektronikus kereskedelem egyik legfontosabb, fogyasztókat védő intézménye, az elállási jog. Amennyiben a társaságunk a COMPTECH Kft. által működtetett e-shopban vásárolt bármely termék nem felelne meg az Ön elvárásainak, vagy egyszerűen úgy dönt, hogy még sincs rá szüksége, lehetősége van visszaküldeni az árut és ennek vételárát visszakérni, ha előre kifizette. Az elállási jog érvényesítésére nyitva álló határidő 14 naptári nap, amit attól a naptól kell számítani, amikor Ön az árucikkeket átvette. Az elállás (termékvisszaküldés) okát nem szükséges közölnie, de észrevételei sokat segíthetnek abban, hogy termékválasztékunkat és a szolgáltatás minőségét még tovább javíthassuk. Amennyiben előre kifizette a terméket, visszaküldött áru értékét harminc napon belül visszafizetjük vagy átutaljuk Önnek (de csak miután a vevő visszajuttatta cégünk részére a megrendelt termékeket az eredeti számlával együtt!), kérése esetén a következő megrendelésénél beszámítjuk.

A termékek visszaszolgáltatása során felmerült költségek a vevőt terhelik, tehát saját költségére kell visszaküldeni azokat cégünk részére. A visszaküldött árucikkeket nem kell az eredeti kartondobozban visszajuttatni, de a vevő által használt szakszerűtlen, vagy nem megfelelő csomagolásból adódó, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó terméksérülésekből adódó kár vevőt terheli! Ezért ilyen esetekben kérjük, fokozottan ügyeljenek a termékek állagának megóvására!

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUM

Elérhetőségeink:

Comptech Kft.

Macskássyné Sólyom Ágnes
Telefon:+36 (1) 226 1585
Fax:+36 (1) 228 0544
Mobil:+36 (20) 969 1381