Megrendelésednél kérd E-számlánkat! használjunk kevesebb papírt.

Logózás

Az "énmárka" te magad vagy!

- Azzal amilyen hatást, benyomást gyakorolsz másokra, ahogyan a többiek gondolkodnak rólad, amit éreznek irántad, amit mondanak rólad és termékeidről. 

Minden esetben az első benyomás a csomagolás, annak megjelenése, tapintása és mondanivalója, ez is te magad vagy!
A rólad és termékedről, illetve ezekhez kapcsolódó érzelmeknek az összessége, ami mások fejében megjelenik, amikor a neved vagy az általad készített ékszer szóba kerül. De az ékszereken, és más egyedi, kézműves termékeken is nehezen helyezhető el egy "márka-jelzés",olyan fontos adatok, mellyel későbbiekben is megtalálhatnak téged, ezért fontos olyan csomagolást alkalmazni, amivel tovább reklámozhatod magad.
Fontos olyan díszdobozt választani, amely maradandó, évekig használható tárolásra, és nem kerül kidobásra az átadást követően.

Így maradsz szem előtt!

Hogyan kerül az embléma, felirat a díszdobozra, vagy a díszdobozba? 

Nyomdában - Tamponnyomással 


A tamponnyomás egy indirekt mélynyomási eljárás. Egy sík lapba, azaz klisébe bizonyos mélyedéseket maratunk, ez a nyomatkép. Ezeket a mélyedéseket töltjük meg festékkel, majd egy sima, rugalmas szilikonból készült „tamponnal” a klisére rányomva felveszi a festék egy részét, és átadja azt a nyomandó tárgyra. Ez a leggyakrabban használt emblémázási technológia. Sima felületű műanyag-, fa-, fém-, bőr-, és üveg tárgyakon alkalmazható eljárás.

Válaszd ki ékszereidhez, egyéniségedhez legmegfelelőbb díszdobozt, díszdoboz családot, és mi elkészítjük a logózott látványtervet a részedre.

Feliratozást csak kereskedelmi mennyiségben tudunk vállalni, komplett kartonnal, vagy azok többszörösét.