INHORGENTÁN jártuk Münchenben.

INHORGENTÁN jártuk Münchenben.

Európa vezető óra, ékszer, drágakő kiállításán az INHORGENTÁN jártuk Münchenben. A pandémia miatt két év kihagyással eredetileg februárra tervezett kiállítást április 8-11 között tartották meg.

A kiállításon 33 ország 732 kiállítója és 1728 látogató vett részt. A tágas kiállítási térben a kiállítók igyekeztek környezettudatosan berendezni standjukat.

„Vezető nemzetközi platformként az INHORGENTA új ötleteket ad a jövőre nézve, és értékes impulzusokat ad az üzlet számára. 

Ez új kezdetet jelent az iparág számára” – mondja Stephan Lindner, az Ékszerészek Kereskedelmi Szövetségének (German Jeweler Association) elnöke.

Minket, mint a diszdoboz nagykereskedőket és a www.diszdoboz.co.hu webáruház üzemeltetőit a csomagolástechnikai újdonságok érdekeltek.

Állandó üzleti partnerünk, a német LESER ETUIS is bemutatta környezetkímélő anyagból készült díszdobozait.  Újdonság volt még a köralakú "ROUND" ékszerdoboz.

Kérjük jegyezze elő naptárában a következő INHORGENTA kiállítás Münchenben 2023 február 24-27.

De ne várjon 2023.-ig. Mielőbb látogasson el QUALIPACK Mintaboltunkba 1089 Bláthy Ottó utca 4-8 I. em. 113 és válogasson minden igényt kielégítő innovatív díszdobozaink közül.

Igény esetén a dobozokat feliratozzuk, céges logójával is ellátjuk. Várjuk látogatását!  

A kiállításról további részletek itt olvashatók angol nyelven.

   

  

   

További hírek