Készüljünk együtt!

Készüljünk együtt!

Itt az ideje a karácsonyi szezonra felkészülni, a díszdobozokat időben megrendelni, és egyedivé válni: https://diszdoboz.co.hu/

Az "énmárka" te magad vagy! - Azzal amilyen hatást, benyomást gyakorolsz másokra, ahogyan a többiek gondolkodnak rólad, amit éreznek irántad, amit mondanak rólad és termékeidről. Minden esetben az első benyomás a csomagolás, annak megjelenése, tapintása és mondanivalója, ez is te magad vagy! 
FB.kollazs.JPG
A rólad és termékedről, illetve ezekhez kapcsolódó érzelmeknek az összessége, ami mások fejében megjelenik, amikor a neved vagy az általad készített ékszer szóba kerül. De az ékszereken, és más egyedi, kézműves termékeken is nehezen helyezhető el egy "márka-jelzés",olyan fontos adatok, mellyel későbbiekben is megtalálhatnak téged, ezért fontos olyan csomagolást alkalmazni, amivel tovább reklámozhatod magad.
Fontos olyan díszdobozt választani, amely maradandó, évekig használható tárolásra, és nem kerül kidobásra az átadást követően. Így maradsz szem előtt!

Válaszd ki ékszereidhez, egyéniségedhez legmegfelelőbb díszdobozt, vagy 
díszdoboz-családot, és mi elkészítjük a logózott látványtervet a részedre.
 
Feliratozást csak kereskedelmi mennyiségben tudunk vállalni, komplett kartonnal, vagy azok többszörösét, a teljes kollekcióknál a fejlécben feltüntettük a kiszereléseket.
 
Ha felkeltettünk érdeklődésed, keress minket bizalommal:
Mobil:(20) 969 1381
Mobil: (20) 334 3866

További hírek